Influencer marketing

Kas soovite jõuda oma sihtgrupini autentsete ja mõjukate sõnumite kaudu? Pakun personaalset influencer marketingu teenust, mis aitab teil tänu Eesti mõjuisikute platvormide oma brändi tuntust suurendada ja reklaamida enda tooteid ja teenuseid.

Vali influencer marketingi teenus, et tõsta oma brändi autentsus ja nähtavus uuele tasemele koostöös Eesti parimate mõjuisikutega.

Mida minu teenus sisaldab:

Influenceri valik

Olen teinud koostööd üle 200 Eesti suunamudijaga ning aitan teil leida just teie brändile sobiva influenceri, kes suudab teie sõnumit autentselt ja veenvalt edastada.

Koostöö strateegia

Loome koos teiega tervikliku ja kohandatud koostööstrateegia, mis hõlmab influenceri valikut, sisu loomist, kampaania ajastust ja tulemuste jälgimist.

Sisu loomine ja juhtimine

Aitan teil koostöös influenceriga luua haaravat sisu, mis rõhutab teie brändi sõnumit ja tooteid ning tagab teie kampaania edu. Olen toeks kogu koostööprotsessi vältel, tagades, et kampaania eesmärgid ja sõnumid oleksid selgelt mõistetavad ning oleksid kooskõlas teie brändi identiteediga. Jälgin ja analüüsin, annan tagasisidet, et kampaania oleks tulemustele orienteeritud.

Miks valida influencer marketing?

1

Autentsus ja usaldusväärsus

Influencerid suudavad oma jälgijatega luua tugevaid suhteid ja neil on suur mõju nende ostukäitumisele, pakkudes teie brändile autentseid soovitusi.

2

Suurem nähtavus

Koostöös influenceritega jõute uute sihtgruppideni ja suurendate seeläbi oma brändi nähtavust sotsiaalmeedias.

3

Mõõdetavad tulemused

Pakun teile pidevat jälgimist ja analüüsi, et tagada teie influencer marketingu kampaania tõhusus ja tagasiside.

Mida influencerid arvavad?

Ardo Kaljuvee
Fotograaf ja influencer
@paradisetravelgramhttps://www.ardokaljuvee.com

Käty on oma töös alati silma paistnud sõbralikkuse ja hoolivusega. On lähenenud personaalselt ja tekitanud tunde ühtekuuluvusest. Tema rõõmsameelsus on tõeliselt nakkav! Koostöö Kätyga sujub lihtsalt suurepäraselt!

Anete Toming
Fotograaf ja influencer
@a.tominghttps://www.toming.ee/

Olen Kätyga juba mitmeid aastaid erinevaid koostöid teinud ja alati on olnud tore kogemus. Ta saab aru mõjuisiku poolsest vaatest, suhtlus on alati väga positiivne ja sõbralik.

Mari- Leen Albers,
Blogija ja influencer
@marimell.euhttps://marimell.eu

Käty on ilmselt üks kõige ägedamaid brändide esindajaid, kellega ma suhelnud olen! Esiteks tekib temaga kohe klapp ka siis kui sa ei tea, kes teiselpool ekraani on. Ja kui sa siis lõpuks viid näo ja nime kokku, tekib tunne nagu oleksid temaga koos liivakooke teinud. Nii oma inimene. Oleme suhelnud mitme erineva brändi alt ja alati on nii mõnus äratundmisrõõm, et jälle tema! Temaga koostööd teha on lust, ta on väga hästi ära tabanud, kuidas influencerisse suhelda. Tee influencerist “pereliige” ja saad kõik mida tahad ja rohkemgi veel!

Anna oma väikeettevõtte sotsiaalmeediale kiire kickstart ja võta minuga ühendust juba täna!